Меню ресторану Лондон

Індійська кухня

супи

  • Томатний суп
    205 г | 80
    Свіжі помідори і вершки
  • Хот ін Савур суп
    250 г | 100
    Суп з кисло-гострим смаком з червоного і зеленого перцю чилі, імбиру, моркви, горошку, соєвого соусу і рисового оцту
  • Хот ін Савур суп курячий
    250 г | 120
    Суп з кисло-гострим смаком з курки, приготовлений з додаванням червоного і зеленого перцю чилі, імбиру, моркви, горошку, соєвого соусу і рисового оцту
  • Ведж крем-суп
    250 г | 80
    Ніжний крем-суп з овочів
  • Грибний крем-суп
    250 г | 90
    Грибний крем-суп
  • Чікен крем-суп
    250 г | 100
    Курячий крем-суп
  • сочевичний Дав
    250 г | 80
    Суп з жовтої сочевиці
  • Крем-суп з море-продуктами
    250 г | 170
    Ніжний крем суп з море-продуктів

закуски

  • Лоли Поп
    250 г | 120
    Курячі крильця, мариновані в спеціях, смажені у фритюрі з кисло-солодким соусом
  • Цибулева Бхаджа
    200 г | 75
    Це гостра гаряча овочева закуска Дрібно нарізану цибулю в ароматно приправленому тесті, обсмажені до ідеальної хрусткої скоринки.
  • Фіш Фінгер
    250 г | 170
    Хрусткі рибне палички, паніровані сухарями, у фритюрі
  • картопляна Самоса
    180 г | 75
    Індійське прісне тісто з картоплею, горохом, зеленню та спеціями, приготовлені по особливому традиційним рецептом
  • яблучна Самоса
    180 г | 75
    Індійське прісне тісто з яблуками, родзинками і корицею, приготовані за особливим традиційним рецептом
  • Фіш Тікка Массан
    250 г | 195
    Страва з риби в маринаді на основі йогурту, запечена до хрусткої золотистої скоринки. Подаються з кінзою і м'ятою, томатами і часточками лука
  • креветка Покора
    6 шт | 210
    Королівські креветки, мариновані в имбире, часнику, перці чилі і лимонному соці.
  • Ведж Покора
    200 г | 90
    Нарізані свіжі овочі в клярі, обсмажені у фритюрі
  • Чікен Покора
    250 г | 160
    Шматочки курки, мариновані в имбире, часнику, з перцем чилі з лимонним соком
  • Фіш Покора
    250 г | 200
    Шматочки риби, мариновані в имбире, часнику, з перцем чилі з лимонним соком

вегетаріанські страви

  • Гриби Матер Масала
    250 г | 140
    Гриби із зеленим горошком в томатно-цибульному соусі
  • Алу Гобі Массан
    250 г | 130
    Індійське рагу з картоплі з цвітною капустою зі спеціями
  • Маттер Панир
    250 г | 180
    Індійський сир з горохом в томатному соусі
  • Палак (Car) Панир
    250 г | 190
    Індійський сир в шпинатному соусі
  • Шахи Панир
    250 г | 190
    Індійський сир у вершковому соусі з горіхами кешью
  • Карай Панир
    250 г | 190
    Шматочки індійського сиру в томатному соусі з додаванням болгарського перцю
  • Малай Кофта
    250 г | 180
    Обсмажені кульки з картоплі та домашнього сиру, мариновані в йогурті під білим соусом з кешью
  • мікс Ведж
    250 г | 130
    Квасоля стручкова, морква, зелений горошок, цвітна капуста і печериці
  • дав Махане
    250 г | 150
    Індійський горох, приготований з імбиром, часником і маслом в томатно-вершковому соусі
  • дав Тадка
    250 г | 135
    Індійський жовтий горох в соусі з додаванням часнику, імбиру і спецій
  • Алу Палака
    250 г | 120
    Пюре з картоплі і шпинату
  • зіра Алу
    250 г | 100
    Пюре з картоплі і шпинату
  • дав Фрай
    250 г | 120
    Індійська жовтий горох в соусі з додаванням часнику, імбиру і спецій
  • Чана масала
    250 г | 135
    Тушкований Наут в цибульний-томатному соусі
  • Ведж Райта
    150 г | 50
    Індійський соус з домашнього йогурту з шматочками томатів, огірків і цибулі
  • Домашній йогурт
    150 г | 30

Основні страви

  • Баранина в стилі «Роган Джош»
    350 г | 290
    М'ясо баранини з коріандром під гострим соусом з томатів і цибулю
  • Матен Корми
    250 г | 220
    Баранина, тушкована в кремово-масляного соусі
  • Матен саг
    250 г | 250
    Баранина, тушкована в шпинатному соусі
  • Кадай Чікен
    250 г | 200
    Курка зі спеціями і солодким перцем з цибулею в томатному соусі і приправами
  • Батер Чікен
    300 г | 220
    Курка в вершково-горіховому соусі
  • Чікен Каррі
    250 г | 170
    Шматочки курячого філе, приготовані в соусі з лука, помідор, горіхів кешью з індійськими спеціями
  • Ханди Чікен
    250 г | 180
    Блюдо з курячого філе, болгарського перцю в цибульний-томатному соусі
  • Чікен Тікка Массан
    250 г | 200
    Запечені мариновані шматочки курячого філе, приготовані в томатно-вершковому соусі з індійськими спеціями
  • Чікен Корми
    250 г | 200
    Шматочки курячої грудки в соусі з кокосового молока, вершків і спецій Garam masala
  • Фіш Каррі
    250 г | 200
    Ніжні шматочки філе рожевої камбали, приготовані в соусі з лука, помідор, горіхів кешью з індійськими спеціями
  • Фіш Махане
    250 г | 220
    Риба хек в вершково-часниковому соусі з індійськими спеціями
  • Філе хека з каррі і імбиром
    250 г | 200
    Тушковані шматочки філе хека в пряному томатному соусі

САЛАТИ

  • Грін салат
    250 г | 90
    Свіже листя салату, помідори, огірки, цибуля ріпчаста
  • огірковий салат
    250 г | 80
  • Качумбер салат
    250 г | 100
    Свіжий салат з цибулею, помідорами, огірками з лимонною заправкою з сіллю і перцем

Індійський хліб Роти

  • Аллу Параті
    160 г | 50
    Коржик з відвареною картоплею, кінзою і спеціями
  • чапати
    50 г | 20
    Традиційний індійський хліб (коржик)
  • Параті Батер
    120 г | 40
    Традиційний індійський хліб з борошна вищого сорту (коржик) з маслом
  • чіз Параті
    120 г | 45
    Індійський хліб (коржик) з сиром
  • Гарлик Параті
    120 г | 45
    Індійський хліб (коржик) з часником
  • Оніон Параті
    120 г | 40
    Традиційні коржі з цільнозерновий борошна, фаршировані пікантною цибулею, гострим зеленим перцем чилі і спеціями

Rice / Biryani

  • зіра рис
    200 г | 65
    Відвареної індійський рис басматі з додаванням приправи Зіра
  • Ведж біріані
    250 г | 135
    Відвареної індійський рис басматі з овочами і індійськими спеціями
  • Чікен біріані
    300 г | 210
    Індійський рис басматі з куркою і спеціями
  • Матен біріані
    250 г | 250
    Індійський рис басматі з бараниною та спеціями
  • Ведж шахи Плов
    250 г | 220
    Індійський рис басматі з овочами з додаванням традиційних спецій і горіхами кешью

Десерти

  • Гуляб Джамуна
    150 г | 80
    Молочні кульки в солодкому сиропі
  • морквяна халва
    120 г | 60
    Тушкована морква з молоком, родзинками і кешью
  • кхир молочний
    150 г | 55
    Ароматний рисовий пудинг

напої

  • масала чай
    200 мл | 65
    Гарячий напій з чорного чаю з молоком, імбиром і кардамоном
  • Ласси з сезонними фруктами
    250 мл | 55
    Кисло-молочний напій з сезонними фруктами
  • Світ Ласси
    250 мл | 50
    Солодкий кефір з льодом
  • Салтед Ласси
    250 мл | 45
    Солоний кефір з чебрецем і кінзою
  • Компот зі свіжих фруктів
    500 мл | 25
  • Сік «Jaffa»
    250 мл | 40
  • Напій «Кока-Кола»
    500 мл | 30
  • Вода «Боржомі»
    500 мл | 65
  • вода Моршинська
    500 мл | 30
  • «Red Bull»
    250 мл | 75